image

Just Travel doo Niš

 

Poslovnica Niš:

TPC Gorča, Obrenovićeva bb

(018) 293-800, 293-801

 

Poslovnica Prokuplje:

TPC Sokolana, Ratka Pavlovića 29

(027) 325-555, 325-556

image

Just dream ... Just see ...

Kontaktirajte nas. Možemo vam pomoći oko izbora destinacije, tipa smeštaja, načina prevoza i termina realizacije usluge.

 

Vaš Just Travel!

 

Kontaktirajte nas!

O nama

image

Just Travel je turistička agencija koja se bavi organizovanjem tematskih putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i turističkih aranžmana u letnjoj i zimskoj sezoni. Vršimo kompletnu organizaciju puta i boravka za učesnike kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu. Pružamo tehničku podršku organizatorima stručnih skupova u našoj zemlji. Organizujemo letovanja i zimovanja, ekskurzije, banjski i rekreativni turizam. Poseban segment naše ponude čini upravo organizovanje ekskurzija čijem planiranju posvećujemo izuzetnu pažnju. Ukoliko želite da upravo nama poklonite vaše poverenje biće nam velika čast da izađemo u susret svim vašim željama i učinimo svako vaše putovanje nezaboravnim. Posedujemo veliko i višegodišnje iskustvo u bavljenju ovim poslom koje vam, kao našim klijentima, može garantovati izuzetnu i profesionalnu uslugu na svakom koraku.

Posebnu pažnju poklanjamo i organizovanju tako zvanih individualnih putovanja. Sa ponosom ističemo da smo ovlašćeni agenti prodaje turoperatora Der Tour i MSC Cruises. Njihova izuzetna i raznovrsna ponuda sada vam je dostupna i na dohvat ruke. Možete nam u potpunosti poveriti celokupnu logistiku vezanu za izbor najpovoljnijeg aranžmana prema vašim željama. U dogovoru sa vama, a na osnovu našeg iskustva, možemo pronaći destinaciju i smeštaj, sa ili bez avio prevoza, koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Takođe, u saradnji sa agencijom Meli Tours iz Grčke nudimo vam mogućnost online pregleda i rezervacije hotelskih kapaciteta u Grčkoj.

Prevoz putnika

Jedna od najvažnijih delatnosti naše agencije je i prevoz putnika, na domaćim i inostranim destinacijama. Potpuno sigurno, bezbedno i udobno prevozimo naše putnike do odredišta. Zbog toga nam iz godine u godinu sve više klijenata poklanja poverenje birajući naš prevoz do neke od destinacija iz našeg programa.

Agencija Just Travel u svom posedu ima izuzetno kvalitetan visokopodni autobus turističke klase sa ugrađenom audio/video opremom i klimatizacijom. Na taj način smo obezbedili za sve naše putnike izuzetan i konforan prevoz do svih destinacija koje su u našim programima. Profesionalni vozači brinu da do svih odredišta stignete udobno i sigurno. Za programe putovanja koje radimo u saradnji sa drugim agencijama, kao subagenti prodaje, za naše putnike obezbeđujemo prevoz njihovim prevoznim sredstvima, prema njihovim ugovornim obavezama.

Mesto dolaska i polaska autobusa određuje se tako da bude najbliže moguće svakom smeštajnom objektu. Polazak autobusa je u večernjim časovima na dan koji prethodi izabranom terminu letovanja. U povratku, polazak se obično planira u ranim popodnevnim satima, prema konkretnom programu putovanja. Raspored sedenja određuje redosled prijava. Pušenje u prevoznom sredstvu nije dozvoljeno. Posadu obično sačinjavaju dva vozača i najmanje jedan pratilac grupe. Tokom putovanja, kao što naši putnici već dobro znaju, planiramo i određeni broj pauza za osveženje i odmor. Našim putnicima, u toku putovanja obezbeđujemo obavezno najmanje jednu kafu ili sok, kako bi putovanje učinili što prijatnijim.

Usluge prevoza dajemo i trećim licima. Omogućujemo, kada nam to plan i program naših aktivnosti dozvoljava, iznajmljivanja visokopodnih putničkih autobusa drugim agencijama i organizatorima putovanja. Možete nam u potpunosti pokloniti vaše poverenje ukoliko želite da korisnicima svojih usluga pružite potpuni užitak putovanja modernim i udobnim prevozom.

Turistički vodiči

Ukoliko tek počinjete posao u turizmu i nemate sopstvene turističke vodiče visoke klase, pružamo vam mogućnost da preko nas obezbedite nekog od visokostručnih kadrova sa višegodišnjim iskustvom u turizmu. Naša turistička agencija sarađuje sa partnerskom agencijom Homo Turisticus koja vam može obezbediti profesionalne vodiče do željene destinacije.

Subagenti

Turistička agencija Just Travel doo
Licenca Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije
broj 410/2010 od 24.02.2010. godine.
Naša agencija posluje preko poslovnica u Nišu i Prokuplju.

PDF dokumentPreuzmite dokument: Just Travel, kopija licence

Poštovani korisnici naših usluga i naši budući klijenti, sa našim aranžmanima se možete upoznati i kod nekog od naših mnogobrojnih subagenata. Takođe, pozivamo sve zainteresovane turističke agencije da učestvuju u našem subagentskom programu. Stojimo vam u potpunosti na raspolaganju. Kontaktirajte nas u vezi tehničkih detalja realizacije naše saradnje.

Budite deo uspešnog tima sa agencijom... Just Travel! Dobrodošli!

Poštovani poslovni partneri, pozivamo vas da sa našom agencijom potpišete ugovor o subagenturi. Ovim ugovorom ugovorne strane regulišu prava i obaveze koje proističu iz međusobne poslovne saradnje, a koja se ogleda u ustupanju prodaje turističkih aranžmana od strane organizatora putovanja subagentu, na način i pod uslovima iz ovog ugovora.

PDF dokumentPreuzmite dokument: Just Travel, ugovor o subagenturi

PDF dokumentPreuzmite dokument: Obaveštenje o prodatim turističkim aranžmanima

 

Dodatni dokumenti: Potvrda o garanciji putovanja

Agencija Just Travel ima propisanu polisu osiguranja u slučaju insolventnosti i naknade štete broj kod kompanije za osiguranje "DUNAV OSIGURANJE" a.d.o.

PDF dokumentPreuzmite dokument: Just Travel, potvrda o garanciji putovanja

 

Partneri:

Dunav osiguranje a.d.o.
Kompanija Dunav osiguranje je najveća kuća na tržištu osiguranja u zemlji, sa tradicijom dugom 140 godina. Kao akcionarsko društvo za poslove osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u osiguranju, Dunav osiguranje je jedina kuća na domaćem tržištu registrovana za sve vrste osiguranja (više od 90 proizvoda).

Wiener Städtische osiguranje a.d.o.
Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd, na srpskom tržištu posluje od februara 2003. godine. Kompanija je osnovana kao "green field" investicija Viena Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG. Viena Insurance Group, čiji smo deo, je vodeća austrijska osiguravajuća kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom poslovanja dužom od 180 godina. Kombinacijom ekonomske snage, stručnosti i znanja na tržište smo doneli potvrđen kvalitet i sigurnost što nam je obezbedilo lidersku poziciju u životnom osiguranju, dok se sa ukupnim portfoliom proizvoda nalazimo među vodećim osiguravajućim kompanijama na domaćem tržištu.

The Regent Club
U srcu grada Niša, na glavnom šetalištu Obrenovićeve ulice, nalazi se reprezentativni The Regent Club koji predstavlja idealno mesto okupljanja poslovnog i turističkog sveta. Regent klub je okružen mnogim niškim znamenitim mestima i objektima. Na daleko poznata tvrđava i Kazandžisko sokače u kojima se još uvek može osetiti duh starih vremena, nalaze se na samo par minura hoda od The Regent Cluba. U neposrednoj blizini su i Narodno pozorište, Simfonijski orkestar kao i Saborna crkva. Uređen kej reke Nišave i najstariji gradski park izvanredno su mesto za opuštanje i relaksaciju, a glavna šetačka zona omogućuje gostu da uživa u bašti kafea The Regent Cluba. Veliki broj brend butika u pešačkoj zoni su idealno mesto za šoping.

 

Osnovne informacije o agenciji

Obrazac za identifikaciju
Pun naziv: "JUST TRAVEL" D.O.O. Niš
Skraćeni naziv: "JUST TRAVEL" D.O.O. Niš
Opština: Medijana
Mesto i poštanski broj: Niš 18000
Naziv ulice i broj: TPC "Gorča" lok. M-12 , Obrenovićeva bb
Telefon: 018-293-800
Faks: 018-293-801
E-mail: justtravelagency@yahoo.com
Šifra delatnosti: 63300
Poreski broj (PIB): 104900973
Obveznik PDV-a (DA ili NE): DA
Broj računa i naziv banke: 250 - 3020000055030 - 39
Matični broj: 20266988
Ime i prezime ovlašćenog lica-direktora: Dejan Senćanski

PDF dokumentPreuzmite dokument: Just Travel, obrazac za identifikaciju

 

Uslovi putovanja

Poštovani putnici, korisnici usluga turističke agencije Just Travel iz Niša, molimo vas da se pre svakog putovanja, odnosno sklapanja ugovora o putovanju upoznate sa odredbama dokumenta Opšti uslovi putovanja. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

PDF dokumentPreuzmite dokument: Just Travel, opsti uslovi putovanja

Delatnost agencije

  • Turistički aranžmani: Organizovanje tematskih putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i turističkih aranžmana u letnjoj i zimskoj sezoni.
  • Individualna putovanja: Organizovanje individualnih putovanja posredstvom turoperatora Der Tour i MSC Cruises.
  • Kongresni turizam: Kompletna organizacija puta i boravka za učesnike kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu. Tehnička podrška organizatorima stručnih skupova u našoj zemlji.
  • Prevoz putnika: Uslužan prevoz grupa putnika visokopodnim autobusom turističke klase uz mogućnost iznajmljivanja autobusa sa pratećim osobljem.
  • Turistički vodiči: Usluge iznajmljivanja profesionalnih vodiča posredstvom agencije Homo Turisticus drugim turističkim agencijama i organizovanim grupama tokom kraćeg i dužeg boravka u zemlji ili inostranstvu.
  • Niš na dlanu: Organizovanje individualnih i grupnih poseta gradu Nišu.