vila Alexandra Lux

Opis vile

Nova vila koja je poćela sa radom 2017. Nalazi se odmah pored vile Dimitra u istom dvorištu. Nalazi se na oko 80 metara od plaže, 150m od centra, u ulici stoletnih platana gde je najlepša plaža Leptokarije. Vila poseduje hol sa garniturama za odmor i sedenje, pored hola se nalazi i prostorija gde gosti mogu poslednjeg dana boravka da odlože stvari i da koriste kupatilo za tuširanje. Svi studiji imaju TV i AC. Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je frižider srednje veličine. Svi apartmani poseduju terase sa garniturama za sedenje.  U sobe se ulazi prvog dana posle 14 h, a zadnjeg dana sobe se napuštaju do 9 h. Korišćenje klime se doplaćuje 4€ po danu po smeštajnoj jedinici. Korišćenje wi-fi internet je besplatno (agencija ne može da utiče na dostupnost wi-fi signala u svim delovima objekta, kao ni na brzinu pristupa internetu).

 

Cenovnik

https://goo.gl/maps/o1n1iFD9Du42

Kuća Period: 22.05.
01.06.
01.06.
11.06.
11.06.
21.06.
21.06.
01.07.
01.07.
11.07.
11.07.
21.07.
21.07.
31.07.
31.07.
10.08.
10.08.
20.08.
20.08.
30.08.
30.08.
09.09.
09.09.
19.09.
19.09.
29.09.
Alexandra Lux, Leptokaria S4, NA, tv, (a/c)

49*

59*

89

119

129

149

159

159

159

139

109

79*

69*

 CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI (11 DANA/10 NOĆI): BUS PREVOZ+SMEŠTAJ

UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ 20€ PO OSOBI, CENE SA * NE PODLEŽU UMANJENJU

Legenda: S4-četvorokrevetni studio; (A/C) – klima se doplaćuje 5 € po danu po smeštajnoj jedinici

 NAPOMENA : doplata za polaske severnije od Jagodine je 10€ po osobi na cenu iz cenovnika

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ (BROJ MESTA JE OGRANIČEN, polazak autobusa je dan dan ranije u odnosu na datum iz tabele)

DESTINACIJA MESTO POLASKA

CENA POVRATNE KARTE

ADL/CHD

JEDAN PRAVAC

ADL/CHD

Leptokaria

BEOGRAD

55 €/50€

30 €

Leptokaria

NIŠ

45 €/40€

30 €

Leptokaria

LESKOVAC

45 €/40€

30 €

Leptokaria

VRANJE

45 €/40€

30 €

***SVA VREMENA POLASKA/POVRATKA SU SKLONA PROMENI!!!

***PUTNICI SU DUŽNI DA PRIHVATE MESTO U AUTBUSU KOJE IM JE ODREDI AGENCIJA

***SVI PUTNICI MORAJU IMATI SEDIŠTE U AUTOBUSU

*** SVI PUTNICI SU DUŽNI DA TOKOM PUTOVANJA I U DESTINACIJI KORISTE ZVANIČNA SREDSTVA ZA KOMUNIKACIJU SA VODIČEM I PREDSTAVNIKOM

 (NE VIBER,WACUP, F-BOOK I SL.) 

Program putovanja:

1.dan (polazak je dan ranije u odnosu na datum iz tabele)- Beogradsastanak putnika na parkingu  kod buvlje pijace na Novom Beogradu  ,minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska.   Polazak autobusa u navedeno vreme; sastanak putnika u Nišu na parkingu kod hipermarketa Tempo; sastanak putnika u Leskovcu na železničkoj stanici; sastanak putnika u Vranju kod nove naplatne rampe.  Nastavak putovanja prema programu. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti I radi odmora.

2.dan  – 10.dan   LeptokariaDolazak na odabranu destinacij uz usputne pauze u Paraliji i Olympic beach-u radi smeštanja putnika; smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

11.danLeptokaria – Vranje-Leskovac-Niš-BeogradNapuštanje objekta. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa usputnim pauzama u Olympic beach-u i Paraliji radi preuzimanja putnika. Nastavak vožnje sa kraćim usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti i radi odmora. Dolazak na mesta polaska u večernjim časovima u zavisnosti od stanja na putevima i zadržavanjima na graničnim prelazima. Kraj usluga

ARANŽMAN OBUHVATAPrevoz autobusom ( visokopodni ili dabldeker A/C, TV ) na relaciji Beograd – Niš – Leskovac – Vranje – Leptokaria – Vranje – Leskovac – Niš – Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom po izboru, u studijima ili apartmanima ,troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera

ARANŽMAN NE OBUHVATA:Boravišnu taksu koja se od 2018. Godine plaća u Grčkoj i iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici i plaća se na licu mesta u Grčkoj.  Međunarodno putno osiguranje (moguća kupovina u agenciji), individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke, efectiva prodajni  kurs  BANCA INTESA na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:Celokupan iznos aranžmana u mesečnim ratama čekovima građana do 15.12.2018.uz uvećanje od 2% mesečno, isključivo u agenciji Just Travel, ili 30%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, najkasnije 10 dana pre početka aranžmana ili preko platnog spiska do 15.12.2018. , uz uvećanje od 2% mesečno ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aražmana podleže promeni.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi, osim za smene označene *(20.05, 30.05. ,07.09, i 17.09) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher ( i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš). U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za odobreni popust za sopstveni prevoz osim za smene označene *  (20.05, 30.05. ,07.09, i 17.09) gde nama umanjenja. Ukoliko putnik  koristi sopstveni prevoz  u slučaju spajanja smena odobrava se samo popust za sopstveni prevoz.

POPUSTI ZA DECU: Dete od 0 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 40€ (za polaske iz Niša), ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dva deteta od 0 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe imaju popust po 50% i koriste zajednički ležaj. *Deca moraju imati sopstveno sedište u autobusu.

DOPLATA ZA 1/1S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jediniceukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.

NAPOMENACena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Smeštajni objekti su I kategorije po lokalnoj kategorizaciji. U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14h, a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustajanje nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.Ukoliko se putnici ne budu pridržavali  pravila korišćenja AC uređaja/dr.pravila propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje/boravka putnik nema pravo na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

Organizator zadržava pravo da putem akcijske prodaje LAST MINUTE/FIRST MINUTE ponude, proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:  Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije JUST TRAVEL. D.O.O

Turistička agencija «Just Travel» D.O.O, Niš, ima propisanu polisu osiguranja u slučaju insolventnosti i naknade štete broj 70005375, kod kompanije za osiguranje “DUNAV OSIGURANJE” a.d.o. , koja važi od 25.01.2018.godine i traje do 25.01.2019. sa ugovorenim ukupnim limitom pokrića po polisi u iznosu od 300.000€. Ovom garancijom putovanja za slučaj insolventnosti se obezbeđuje: 1) Troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu, u mesto polaska 2) Potraživanja uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao;3) Potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; 4) Potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.Potpisivanjem ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i da iste u celosti prihvata. Opšti uslovi putovanja  agencije «Just Travel» D.O.O su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije. Mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre  polaska na putovanje.