image

Just Travel doo Niš

 

Poslovnica Niš:

TPC Gorča, Obrenovićeva bb

(018) 293-800, 293-801

 

Poslovnica Prokuplje:

TPC Sokolana, Ratka Pavlovića 29

(027) 325-555, 325-556

image

Just dream ... Just see ...

Kontaktirajte nas. Možemo vam pomoći oko izbora destinacije, tipa smeštaja, načina prevoza i termina realizacije usluge.

 

Vaš Just Travel!

 

Kontaktirajte nas!

Kontakt

image

Just Travel vas poziva da nas posetite u našem sedištu u TPC Gorča u Nišu, na prvom spratu. Ovaj centar se nalazi u glavnoj, Obrenovićevoj ulici u Nišu... mestu gde obično šetate i razmišljate o lepim stvarima, pa zašto ne - i putovanjima, na primer. Kod nas možete rešiti vaše dileme u pogledu izbora destinacije, odlučiti koji termin izabrati za putovanje, gde odsesti... Sve u svemu - nudimo odgovore na sva vaša turistička pitanja. Pored našeg središta u Nišu, sa destinacijama, uslugama i uslovima koje nudimo, možete se upoznati i u našoj poslovnici u Prokuplju. Naša agencija sarađuje i sa više subagenata širom Srbije. Kontaktirajte nas kako bi saznali preko koje tursitičke agencije u vašem gradu možete rezervisati neki od aranžmana Just Travela. Informacije prikazane na ovoj web lokaciji su orjentacionog karaktera. Zvanične cenovnike i ponude možete dobiti direktno u agenciji.

Prostorije turističke agencije Just Travel u TPC Gorča u Nišu.

 

Adrese poslovnica u Nišu i Prokuplju

Poslovnica Niš:

TPC Gorča, Obrenovićeva bb

Kontakt telefon: (018) 293-800. Fax: (018) 293-801

Kont@kt mailom.

Poslovnica Prokuplje:

TPC Sokolana, Ratka Pavlovića 29

Kontakt telefon: (027) 325-555. Fax: (027) 325-556

Kont@kt mailom.

Delatnost agencije

  • Turistički aranžmani: Organizovanje tematskih putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i turističkih aranžmana u letnjoj i zimskoj sezoni.
  • Individualna putovanja: Organizovanje individualnih putovanja posredstvom turoperatora Der Tour i MSC Cruises.
  • Kongresni turizam: Kompletna organizacija puta i boravka za učesnike kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu. Tehnička podrška organizatorima stručnih skupova u našoj zemlji.
  • Prevoz putnika: Uslužan prevoz grupa putnika visokopodnim autobusom turističke klase uz mogućnost iznajmljivanja autobusa sa pratećim osobljem.
  • Turistički vodiči: Usluge iznajmljivanja profesionalnih vodiča posredstvom agencije Homo Turisticus drugim turističkim agencijama i organizovanim grupama tokom kraćeg i dužeg boravka u zemlji ili inostranstvu.
  • Niš na dlanu: Organizovanje individualnih i grupnih poseta gradu Nišu.