image

Just Travel doo Niš

 

Poslovnica Niš:

TPC Gorca, Obrenoviceva bb

(018) 293-800, 293-801

 

Poslovnica Prokuplje:

TPC Sokolana, Ratka Pavlovica 29

(027) 325-555, 325-556

image

Just dream ... Just see ...

Kontaktirajte nas. Možemo vam pomoci oko izbora destinacije, tipa smeštaja, nacina prevoza i termina realizacije usluge.

 

Vaš Just Travel!

 

Kontaktirajte nas!

Putovanja

image

Just Travel organizuje putovanja do mnogobrojnih turistickih destinacija u bližem i daljem okruženju.

Sve na jednom mestu - višednevni i jednodnevni turisticki aranžmani, ekskluzivna putovanja, putovanja u Srbiji i posebni programi Niš na dlanu i Niš - Extreme satisfaction.

Nove ideje za nova putovanja. Vaš Just Travel!

 

 

PRAZNIČNE ČAROLIJE

 

Prag. Glavni grad Ceške i jedan od najlepših gradova Evrope, ne prestaje da pleni svojom arhitekturom starom 6 vekova i ostaje neiscrpna inspiracija slikara, pesnika i fotografa. Ovaj grad izgradjen na reci Vltavi, obiluje atrakcijama koje treba videti, a sam istorijski centar grada je uvršten u UNESCO-ov spisak svetske kulturne baštine.

Program putovanja: 14.02.2018-18.02.2018. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Prag za Sretenje


Program putovanja: 07.03.2018-11.03.2018. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Prag za 8. mart

 

Izlet do Temišvara. Temišvar je jedna od najbližih značajnijih inostranih turistiekih destinacija srpskim turistima. Nalazi se u središtu Banata na obali reke Begej, u Rumuniji i sa oko 450.000 stanovnika predstavlja treći najveći grad u ovoj zemlji. Često se naziva i "Malim Bečom" zbog arhitekture koja ukazuje na vreme kada je Temišvar pripadao Habzburškoj monarhiji. Temišvar je grad duge istorije, prelepe arhitekture, bogate kulturne scene, divnih parkova i dinamičnim noćnim provodom.

Program putovanja: 17.02.2018. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Temišvar u februaru


Program putovanja: 03.03.2018. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Temišvar u martu

 

Bukurešt. Bukurešt, koga mnogi nazivaju mali Pariz, jedan je od najlepših gradova Evrope. Građevine po kojima je Bukurešt poznat su: Trijumfalna kapija, izgrađena po uzoru na istovetnu imenjakinju u Parizu, Rumunski ateunum i Palata pravde, kao i nekadašnja kraljevska palata, koja je danas pretvorena u Muzej umetnosti. Palata Parlamenta je priča za sebe... svojom veličinom i impozantnošću nikoga ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Ono što je posebno zanimljivo je da je Bukurešt utemeljio Vlad Drakula (vlaški vojvoda, poznat po tome što je tokom svoje vladavine navodno sprovodio surove metode u odbrani od osmanskih osvajanja). Bukurešt je poznat po brojnim parkovima.

Program putovanja: 24/25.02.2018. 24/25.03.2018. 21/22.04.2018. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Bukurešt

 

Istanbul. Najveći i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjače ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor, a ujedno i veoma zanimljiv turistički centar.

Program putovanja: 14.02.2018-18.02.2018.
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Istanbul za Sretenje


Program putovanja: 14.03.2018-18.03.2018.
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Istanbul u martu


Program putovanja: 05.04.2018-10.04.2018.
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Istanbul za Uskršnje praznike


Program putovanja: 27.04.2018-02.05.2018.
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Istanbul za 1. maj

 

 

EKSKLUZIVNA PUTOVANJA - DER TOUR & MSC CRUISES

Turisticka agencija Just Travel je ovlašceni agent prodaje nemackog turoperatora Der Tour kao i poznatog organizatora krstarenja MSC Cruises. Njihova izuzetna i raznovrsna ponuda sada vam je dostupna i na dohvat ruke. Možete nam u potpunosti poveriti celokupnu logistiku vezanu za izbor najpovoljnijeg aranžmana prema vašim željama. U dogovoru sa vama, a na osnovu našeg iskustva, možemo pronaci destinaciju i smeštaj, sa ili bez avio prevoza, koji ce ispuniti sva vaša ocekivanja.

Der Tour destinacije: Pogledajte aktuelne kataloge!

MSC Cruises krstarenja: Za one koje vole avanturu putovanja brodom, predlažemo krstarenje u organizaciji kompanije MSC Cruises. Pogledajte aktuelne destinacije!

Der Tour

Pogledajte aktuelnu ponudu i pozovite nas da za vas organizujemo kompletno putovanje!

 

 

PUTOVANJA - UPOZNAJTE SRBIJU

Turisticka agencija Just Travel iz Niša organizuje izlete do poznatih destinacija širom Srbije. Upoznajte Srbiju na potpuno drugaciji nacin!
Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte kako bi se upoznali sa dodatnim detaljima vezanim za destinacije koje su u ponudi.

Drina (trodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Djavolja Varoš (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Rajacke pivnice (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Resavska pecina (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!


Topola i Oplenac (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!


Zlatibor (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Srebrno jezero (dvodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

 

 

Niš na dlanu. To je sve što trebate da kažete kada poželite da posetite ovaj grad, prestonicu južnog dela Srbije. Potrudicemo vas da vam boravak u našem gradu ostane u lepom secanju, pocev od smeštaja u nekom od ekskluzivnih hotela u gradu, obilaska kulturno-istorijskih spomenika Niša i okoline do uživanja u kulinarskim specijalitetima u nekom od poznatih niških restorana. Doživite Niš na pravi nacin u organizaciji turisticke agencije Just Travel.

Niš - Extreme satisfaction. Zadovoljstvo pomešano sa adrenalinom i odlicnom hranom... u organizaciji turisticke agencije Just Travel i naših partnera Safari kluba Niš, Turisticke organizacije Niša i Nacionalne turisticke organizacije Srbije.

Delatnost agencije

  • Turisticki aranžmani: Organizovanje tematskih putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i turistickih aranžmana u letnjoj i zimskoj sezoni.
  • Individualna putovanja: Organizovanje individualnih putovanja posredstvom turoperatora Der Tour i MSC Cruises.
  • Kongresni turizam: Kompletna organizacija puta i boravka za ucesnike kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu. Tehnicka podrška organizatorima strucnih skupova u našoj zemlji.
  • Prevoz putnika: Uslužan prevoz grupa putnika visokopodnim autobusom turisticke klase uz mogucnost iznajmljivanja autobusa sa pratecim osobljem.
  • Turisticki vodici: Usluge iznajmljivanja profesionalnih vodica posredstvom agencije Homo Turisticus drugim turistickim agencijama i organizovanim grupama tokom kraceg i dužeg boravka u zemlji ili inostranstvu.
  • Niš na dlanu: Organizovanje individualnih i grupnih poseta gradu Nišu.