image

Just Travel doo Niš

 

Poslovnica Niš:

TPC Gorca, Obrenoviceva bb

(018) 293-800, 293-801

 

Poslovnica Prokuplje:

TPC Sokolana, Ratka Pavlovica 29

(027) 325-555, 325-556

image

Just dream ... Just see ...

Kontaktirajte nas. Možemo vam pomoci oko izbora destinacije, tipa smeštaja, nacina prevoza i termina realizacije usluge.

 

Vaš Just Travel!

 

Kontaktirajte nas!

Putovanja

image

Just Travel organizuje putovanja do mnogobrojnih turistickih destinacija u bližem i daljem okruženju.

Sve na jednom mestu - višednevni i jednodnevni turisticki aranžmani, ekskluzivna putovanja, putovanja u Srbiji i posebni programi Niš na dlanu i Niš - Extreme satisfaction.

Nove ideje za nova putovanja. Vaš Just Travel!

 

 

JESENJE ČAROLIJE

 

Transilvanija-Noć veštica. Transilvanija se nalazi u središtu Rumunije. Ako želite da obiđete Transilvaniju ne treba vam mnogo novca, a Rumunija nije tako daleko. Sigišoara je dobro očuvani srednjevekovni grad pod zaštitom je UNESCO-a, a poseta ovoj destinaciji jedinstven je doživljaj koji se pamti čitavog života. Vratite se u vremena okrutnog vladara Vlada Cepeša, po kome su snimani mnogobrojni filmovi i koji je postao simbol Vampirizma. Zamak na steni izgrađen od strane tevtonskih vitezova bio je tamnica svirepom grofu Drakuli. Brašov predstavlja najposećeniji turistički centar Rumunije. Osnovan je davne 1252. godine. Ovde se svake godine održava najveći muzički festival u Rumuniji pod nazivom-Cerbul de Aur. Najveća znamenitost u ovoj pokrajini je svakako Crna crkva (Biserica neagra), najveća gotska crkva izmedju Carigrada i Beča. Ime je dobila nakon požara koji je izbio 1689. kada su usled posledica požara zidovi crkve ostali crni. Ono što ce vas svakako oduševiti jesu stare crkve na čijim zidinama i danas postoje ostatci borbe mačevima. Brašov je takodje specifičan po najužoj ulici u čitavoj Evropi. Ona nosi naziv Strada Sfori i široka je svega 130 cm. Legenda kaže da će parovi koji prodju ulicom a da se pritom ne posvadjaju ili ne dodirnu zidove imati uspešan brak i sreću u ljubavi.

Osetite atmosferu Noći veštica u Drakulinom dvorcu :)

Program putovanja: 27.10.2017-31.10.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Transilvanija-Noć veštica

 

Izlet do Soluna. Solun ne treba posebno opisivati. U Grčku se ide zbog hedonizma, uživanja u svemu - hrani, lepim predelima, pogledu na beskrajnu pučinu plavog mora, šopingu ili zbog nezaboravnog provoda...

Program putovanja: 03.11.2017-05.11.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Solun

 

Izlet do Skoplja. Glavni grad Makedonije i prestonica dobre hrane i dobrog provoda. Obiđite znamenitosti ovog grada i uživajte u šopingu!

Program putovanja: 28.10.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Skoplje

 

Prag. Glavni grad Ceške i jedan od najlepših gradova Evrope, ne prestaje da pleni svojom arhitekturom starom 6 vekova i ostaje neiscrpna inspiracija slikara, pesnika i fotografa. Ovaj grad izgradjen na reci Vltavi, obiluje atrakcijama koje treba videti, a sam istorijski centar grada je uvršten u UNESCO-ov spisak svetske kulturne baštine.

Program putovanja: 08.11.2017-13.11.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Prag

 

Beč u novembru. Centar nekada moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru. Grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

Program putovanja: 10.11.2017-13.11.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Beč

 

Slovenija. Glavni grad Slovenije je Ljubljana. Nalazi se u centralnom delu Slovenije, u Ljubljanskoj kotlini, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanici. Ljubljana je kulturni, naučni, ekonomski, politički i administrativni centar Slovenije. Programom su predviđeni i brojni fakultativni izleti.

Program putovanja: 10.11.2017-13.11.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Slovenija

 

Vikend u Bugarskoj (Veliko Trnovo, etno selo Arbanasi, Sofija). 220 km istočno od bugarske prestonice Sofije nalazi se njena stara, srednjovekovna prestonica koja će vas prijatno iznenaditi. Svojim izuzetno neobičnim, neverovatno lepim položajem i kulturnim nasleđem. Veliko Trnovo jedno je od definitivno najinteresantnijih mesta u čitavoj zemlji. Čitavo staro gradsko jezgro nalazi se na vrhu i duž obronaka tri povezana, polukružna i izuzetno srtma brda.

Program putovanja: 17.11.2017-20.11.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Bugarska

 

Izlet do Temišvara. Temišvar je jedna od najbližih značajnijih inostranih turistiekih destinacija srpskim turistima. Nalazi se u središtu Banata na obali reke Begej, u Rumuniji i sa oko 450.000 stanovnika predstavlja treći najveći grad u ovoj zemlji. Često se naziva i "Malim Bečom" zbog arhitekture koja ukazuje na vreme kada je Temišvar pripadao Habzburškoj monarhiji. Temišvar je grad duge istorije, prelepe arhitekture, bogate kulturne scene, divnih parkova i dinamičnim noćnim provodom.

Program putovanja: 25.11.2017. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Temišvar

 

 

NOVOGODIŠNJI TURISTIČKI ARANŽMANI

 

Doček Nove godine u Budvi. Budva i cela Budvanska rivijera predstavljaju centar crnogorskog turizma i prepoznatljivi su po dobrom provodu i bogatom noćnom životu. Najznačajnije turističke atrakcije Budve nalaze se unutar mletačkih zidina iz 15. veka, koje okružuje budvanski Stari grad. Budva je stara oko 2.500 godina i jedan je od najstarijih gradova na Jadranskom moru.
Za ovogodišnji doček Nove godine Iz Turističke organizacije Budva najavli su brojne zvezde kao što su: Bijelo Dugme, Bajaga, S.A.R.S, Hladno Pivo, Queen real tribute, Elemental, Dubioza kolektiv...

Program putovanja: 29.12.2017-03.01.2018.
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Budva

 

Doček Nove godine u Istnbulu. Najveći i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjače ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor, a ujedno i veoma zanimljiv turistički centar.

Program putovanja: 29.12.2017-03.01.2018.
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Istanbul

 

Doček Nove godine u Milanu. Milano je finansijski, modni i kulturni centar severne Italije. Grad čija arhitektura nije tipično italijanska jer odražava modni i umetnički duh grada. Milano je takođe i jedan od najstarijih italijanskih gradova sa bogatim istorijskim nasleđem.

Program putovanja: 29.12.2017-03.01.2018. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Milano

 

Doček Nove godine u Atini. Moderna Atina je veliki i kosmopolitski grad, glavni grad Grčke. Dobila je ime po boginji zaštitnici – Atini. Ovaj prelepi grad često nazivaju i kolevkom zapadne civilizacije. Grad je pun kulturno-istorijskih spomenika od svetskog značaja, a iz perioda zlatne ere Atine ostalo je mnogo antičkih objekata i umetničkih dela. Akropolj je nezaobilazni biser ovog grada, priznat kao jedan od najboljih primera klasične grčke umetnosti i arhitekture.
Trgovi Omonija i Sintagma, zgrada Parlamenta, Zevsov hram i stari Olimpijski stadion... mesta su koja će vam zauvek ostati u prijatnom sećanju.

Program putovanja: 29.12.2017-03.01.2018. godine
Autobuski prevoz.

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Atina

 

 

Ohrid. Grad sa oko 365 manastira i crkava. Grad pod zaštitom UNESCO-a. Grad muzej sa karakterističnom arhitetkturom. Grad koji jednostavno treba posetiti!

Znamenitosti Ohrida:

Antičko pozorište staro oko dve hiljade godina.

Crkva sv. Bogorodice Perivlepta

Crkva sv. Ivana Kanea
Jedan je od najprepoznatljivijih ohridskih motiva, a ističe se svojim položajem uz stenu koja se izdiže iz mora.

Manastir svetog Pantelejmona

Samuilova tvrđava
Najznačajnija ohridska znamenitost.

 

 

Turisticka agencija Just Travel je ovlašceni agent prodaje nemackog turoperatora Der Tour kao i poznatog organizatora krstarenja MSC Cruises. Njihova izuzetna i raznovrsna ponuda sada vam je dostupna i na dohvat ruke. Možete nam u potpunosti poveriti celokupnu logistiku vezanu za izbor najpovoljnijeg aranžmana prema vašim željama. U dogovoru sa vama, a na osnovu našeg iskustva, možemo pronaci destinaciju i smeštaj, sa ili bez avio prevoza, koji ce ispuniti sva vaša ocekivanja.

Der Tour destinacije: Pogledajte aktuelne kataloge!

MSC Cruises krstarenja: Za one koje vole avanturu putovanja brodom, predlažemo krstarenje u organizaciji kompanije MSC Cruises. Pogledajte aktuelne destinacije!

Der Tour

Pogledajte aktuelnu ponudu i pozovite nas da za vas organizujemo kompletno putovanje!

 

 

PUTOVANJA - UPOZNAJTE SRBIJU

Turisticka agencija Just Travel iz Niša organizuje izlete do poznatih destinacija širom Srbije. Upoznajte Srbiju na potpuno drugaciji nacin!
Pozovite nas ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte kako bi se upoznali sa dodatnim detaljima vezanim za destinacije koje su u ponudi.

Drina (trodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Djavolja Varoš (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Rajacke pivnice (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Resavska pecina (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!


Topola i Oplenac (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!


Zlatibor (jednodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

Srebrno jezero (dvodnevni izlet autobusom iz Niša)
POZOVITE!

 

 

Niš na dlanu. To je sve što trebate da kažete kada poželite da posetite ovaj grad, prestonicu južnog dela Srbije. Potrudicemo vas da vam boravak u našem gradu ostane u lepom secanju, pocev od smeštaja u nekom od ekskluzivnih hotela u gradu, obilaska kulturno-istorijskih spomenika Niša i okoline do uživanja u kulinarskim specijalitetima u nekom od poznatih niških restorana. Doživite Niš na pravi nacin u organizaciji turisticke agencije Just Travel.

Niš - Extreme satisfaction. Zadovoljstvo pomešano sa adrenalinom i odlicnom hranom... u organizaciji turisticke agencije Just Travel i naših partnera Safari kluba Niš, Turisticke organizacije Niša i Nacionalne turisticke organizacije Srbije.

Delatnost agencije

  • Turisticki aranžmani: Organizovanje tematskih putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i turistickih aranžmana u letnjoj i zimskoj sezoni.
  • Individualna putovanja: Organizovanje individualnih putovanja posredstvom turoperatora Der Tour i MSC Cruises.
  • Kongresni turizam: Kompletna organizacija puta i boravka za ucesnike kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu. Tehnicka podrška organizatorima strucnih skupova u našoj zemlji.
  • Prevoz putnika: Uslužan prevoz grupa putnika visokopodnim autobusom turisticke klase uz mogucnost iznajmljivanja autobusa sa pratecim osobljem.
  • Turisticki vodici: Usluge iznajmljivanja profesionalnih vodica posredstvom agencije Homo Turisticus drugim turistickim agencijama i organizovanim grupama tokom kraceg i dužeg boravka u zemlji ili inostranstvu.
  • Niš na dlanu: Organizovanje individualnih i grupnih poseta gradu Nišu.