image

Just Travel doo Niš

 

Poslovnica Niš:

TPC Gorca, Obrenoviceva bb

(018) 293-800, 293-801

 

Poslovnica Prokuplje:

TPC Sokolana, Ratka Pavlovica 29

(027) 325-555, 325-556

image

Just dream ... Just see ...

Kontaktirajte nas. Možemo vam pomoci oko izbora destinacije, tipa smeštaja, nacina prevoza i termina realizacije usluge.

 

Vaš Just Travel!

 

Kontaktirajte nas!

Letnje destinacije

image

Pripremili smo za vas zaista atraktivne letnje destinacije u Olimpskoj regiji Grcke (Paralia, Olympic Beach, Leptokaria).

Želimo vam da provedete nezaboravne trenutke na letovanju!

 

 

 

POTRAŽITE VAŠE MESTO POD SUNCEM!.

 

LETO 2018 - SVI LETNJI PROGRAMI NA JEDNOM MESTU...

PDF dokumentGrčka - Olimpska regija

[više o Olimpskoj regiji i smeštajnim kapacitetima]

PDF dokumentGrčka - Olimpska regija (Leptokarija)

[više o Olimpskoj regiji i smeštajnim kapacitetima]

PDF dokumentTurska - Kušadasi

[više o destinaciji Kušadasi i smeštajnim kapacitetima]

 

GRCKA-OLIMPSKA REGIJA

Olimpska regija – oblast Pieria nalazi se u severoistocnom delu Grcke. U podnožju planine Olimp, najviše planine Grcke i staništa grckih bogova. Ova regija obiluje znacajnim kulturnim i arheološkim spomenicima.

Paralija Olympic Beach Nei PoriLeptokarija Kastri Lutro Mesagala

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Grcka-Olimpska regija

Izaberite vašu letnju destinaciju:

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Grcka-Olimpska regija (Leptokaria)

Izaberite vašu letnju destinaciju:

 

Paralia. Omiljeno letovalište naših turista koje se nalazi u podnožju Olimpa, nadomak grada Katerini. Pešcana plaža koja se pruža duž celog mesta omogucava bavljenje mnogim sportovima na vodi i uz mnoštvo radnji, restorana, taverni, barova i nocnih klubova opravdava uvek ponovno vracanje u ovo slikovito mesto.

Kuća MANOS 1 (Paralia)

POLOŽAJ: Nalazi se u glavnoj ulici u Paraliji koja vodi od Katerinija ka crkvi, u blizini semafora i super marketa Lidl, na oko 150 m udaljenosti od plaže. Poseduje recepciju, prostor sa toaletom za poslednji/prvi dan boravka i lift.
OPIS: U našoj ponudi su 1/2 std i 1/3 std na I, II i III spratu. Svaki studio sadrži TWC, čajnu kuhinju sa osnovnim posuđem za predviđeni broj osoba (bez rerne), balkon, TV... Neki studiji poseduju klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 5 EUR po danu.

 

Kuća VASO (Paralia)

POLOŽAJ: Nalazi se na 30 m udaljenosti od plaže u pešačkoj zoni desno od crkve.
OPIS: Smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze na I, II i III spratu i imaju u svom sastavu opremljenu kuhinju, TWC, terasu i klima uređaj čije se korišćenje dodatno plaća 5 EUR po danu.

 

Olympic Beach. Mesto koje se nalazi na 3 km od Paralije i na oko 6 km od Katerinija. Pešcana plaža koja se pruža duž celog mesta omogućava dobru zabavu uz mogućnost uživanja u sportovima na pesku i vodi, kao i mnošto restorana, kafića i taverni koji ce učiniti letovanje kompletnim.

Kuća COCTAIL (Olympic Beach)

POLOŽAJ: Nalazi se na samoj plaži (odvaja je šetalište) u centru Olympic Beach-a.
OPIS: Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim apartmanom i četvorokrevetnim dupleks apartmanom. Svi studiji i apartmani raspolažu sa komplet opremljenom kuhinjom, TWC-om i balkonom. Poseduje Wi-Fi (agencija ne može garantovati i uticati na jačinu signala). Kuća ne poseduje klima uradjaje i TV.

 

Leptokaria. Nekada je bila tipično ribarsko selo. Leži ispod planine Olimp, sedišta bogova Starih Grka. I sada Leptokaria predstavlja topično grčko selo, koje turistima nudi najbolji ugođaj i ljubaznost meštana i domaćina. Plaže su prostrane, a voda kristalno čista. Leptokaria je idealno mesto kako za one koji vole da uživaju u miru, tako i za one koji vole sportove na vodi, zdrav i aktivan odmor. Iako je ovo malo mesto, ono poseduje sve pogodnosti turističkih centara. Ima kafee, barove i diskoteke, prodavnice, zdravstveni centar, zubara i apoteke.

Kuća DIMITRA (Leptokaria)

POLOŽAJ: Nalazi se na oko 80 m od plaže, 150 m od centra, u ulici stoletnih platana gde je najlepša plaža Leptokarije.
OPIS: Vila poseduje hol sa garniturama za odmor i sedenje, pored hola se nalazi i prostorija gde gosti mogu poslednjeg dana boravka da odlože stvari i da koriste kupatilo za tuširanje. Sve smeštajne jedinice imaju TV i AC. Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je frižider srednje veličine. Sve smeštajne jedinice i poseduju terase sa garniturama za sedenje. U sobe se ulazi prvog dana posle 14 h, a zadnjeg dana sobe se napuštaju do 9 h. Korišćenje klime se doplaćuje 4 EUR po danu po smeštajnoj jedinici. Korišćenje wi-fi internet je besplatno (agencija ne može da utiče na dostupnost wi-fi signala u svim delovima objekta, kao ni na brzinu pristupa internetu).

Kuća ALEXANDRA LUX (Leptokaria)

POLOŽAJ: Nova vila koja je poćela sa radom 2017. Nalazi se odmah pored vile Dimitra u istom dvorištu, na oko 80 metara od plaže i 150 m od centra, u ulici stoletnih platana gde je najlepša plaža Leptokarije.
OPIS: Vila poseduje hol sa garniturama za odmor i sedenje, pored hola se nalazi i prostorija gde gosti mogu poslednjeg dana boravka da odlože stvari i da koriste kupatilo za tuširanje. Svi apartmani imaju TV i AC. Kuhinje su kompletno opremljene i u svakoj od njih je frižider srednje veličine. Svi apartmani poseduju terase sa garniturama za sedenje. U sobe se ulazi prvog dana posle 14 h, a zadnjeg dana sobe se napuštaju do 9 h. Korišćenje klime se doplaćuje 4 EUR po danu po smeštajnoj jedinici. Korišćenje wi-fi internet je besplatno (agencija ne može da utiče na dostupnost wi-fi signala u svim delovima objekta, kao ni na brzinu pristupa internetu).

 

 

TURSKA-KUŠADASI

Kušadasi je jedno od najpopularnijih letovališta na turskoj obali Egejskog mora poznato po popularnim prelepim peščanim plažama: Long Beach, Ladies Beach, Kustur Beach i Pamucak Beach, koje privlače veliki broj turista iz celoga sveta. Osim peščanih plaža atraktivnost Kušadasija su i izuzetno bogata vanpansionska ponuda: kafići, nacionalni i drugi restorani, diskoteke... Prava atrakcija je i Veliki Bazar, gde se nude raznovrsni interesantni artikli za svačiji ukus i džep. U arhitekturi mesta dominira evropski i mediteranski stil, tako da će Vas na klasičan orijent podsetiti samo egzotični mirisi vrsnih domaćih kulinarskih specijaliteta. U okolini Kušadasija su drevni istorijski spomenici: Efes, Jerapolis (Pamukkale), Didima i Milet, koje možete (fakultativno) obići. Mini busom (dolmušom) ste povezani sa centrom grada ili plažom u svako doba.

Kušadasi

PDF dokumentPreuzmite program putovanja: Turska-Kušadasi

Delatnost agencije

  • Turisticki aranžmani: Organizovanje tematskih putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i turistickih aranžmana u letnjoj i zimskoj sezoni.
  • Individualna putovanja: Organizovanje individualnih putovanja posredstvom turoperatora Der Tour i MSC Cruises.
  • Kongresni turizam: Kompletna organizacija puta i boravka za ucesnike kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu. Tehnicka podrška organizatorima strucnih skupova u našoj zemlji.
  • Prevoz putnika: Uslužan prevoz grupa putnika visokopodnim autobusom turisticke klase uz mogucnost iznajmljivanja autobusa sa pratecim osobljem.
  • Turisticki vodici: Usluge iznajmljivanja profesionalnih vodica posredstvom agencije Homo Turisticus drugim turistickim agencijama i organizovanim grupama tokom kraceg i dužeg boravka u zemlji ili inostranstvu.
  • Niš na dlanu: Organizovanje individualnih i grupnih poseta gradu Nišu.